Имаш ли АБС? На мен Фиата не ми спира защото гумите са ми гадни.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със спирането
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от JORDANGT...или цилиндърчетата да са запекли
Аз пък си мисля,че сервото му прави някакви номера,ама знам ли...155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от TRILL-KILLERне,нямам абс,но немисля да е от гумите,колелата въобще незадържат,т.е. задържат си,но по малко,така че триене не се получава,колкото и рязко да натискам педала!!Ще взема да сменя дисковете,дано да изчезне проблема!
Брей тая кола голяма загадка155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от TRILL-KILLERиначе са permafuso.
питах те, защото аз на старата кола имах същия проблем - упорито отказваше да спира,а веднага след като я купих, освен консумативите смених накладки и дискове, но положението си остана същото. тогава за пръв и последен път се доверих за части на майстор - каквото реши, това да ми вземе. след 60 хил.км.трябваше да сменя лагерите на макферсона и така и така бях разглобил предницата погледнах и накладките, защото те освен че отказваха да спират, и не светваше лампата за тяхното износване. след такъв пробег те изглеждаха като чисто нови. свалих ги и опитах да ги надраскам с пирон, но и това не стана. купих си Лукас и първия път щях да се залепя на стъклото, просто нищо общо...
sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrАко ми позволите един тъп въпрос.Някой сменя ли задни?
Оказа се... запушен мъркуч. Смених го и се оправи.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Еми аз щото останах с впечатление,че всеки сменя само предни накладки и дисковеА и задните имат доста голямо значение за спирането,но щом няма АБС и предните му не "засурват" при сериозно натискане,значи проблема не му е оттам.За дисковете те подкрепям напълно-колкото и смотан майстор да е все ще забележи,че дисковете са му износени
Пък да ти кажа аз съм карал с доста поизносени дискове и не съм имал никакъв проблем при спирането
Освен накладките да са му някакви некачествени и да не осигуряват хубаво "триене" с диска или някакъв проблем със сервото за друго не се сещам
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boyне са запушени маркучи защото ще му се греят колелата а и всички маркучи изведнъж да се запушат ???ама па всички.....
НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от sirPetakoff100% е от накладките....аз като смених моите беше същото в началото само докато се изравнят повърхностите на накладките и след това вси4ко си дойде на мястото....
Проблема не е нито от накладките нито от дисковете .......... но къде ли е !?!?!?!
Comment
Comment